Tävlande medlemmar

Susanne Nordin med sheltin Lucie tävlar i klass 1 och har två pinnar i Hopp 1.

Ingvar Granberg med Malte, Yorkshireterrier, har sprungit in en pinne i Hoppklass ett.

Annette Eriksson med Smilla, Jack russelterrier, som tävlar i klass 3. Har 4 SM-pinnar 2019/2021.

Kristina Litborn med toypudeln Nelli tävlar i klass 1.

Aleksandra Persson med Mimmi tävlar i klass 1 och har en pinne i hopp 1.

Jane Svensson med strävhåriga foxterriern Zigge tävlar i tvåan.

Maria Greger med Malte tävlar i Hoppklass tre och Agilityklass tre. Har 6 SM-pinnar 2019/2021.

Annette Eriksson med Bella, Jack russelterrier, som tävlar i klass 3. Är både Hopp- och AgilityChampinion. Har 4 hoppSM-pinnar och 3 AgilitySM-pinnar 2019/2021.

Eva Lindberg med borderterriern Nessie tävlar i blåbärsklass

Eva Färestam med jakt golden Mira tävlar i klass 1 och har två pinnar i Agility 1.

Maria Greger med strävhåriga foxterriern Jappi tävlar i klass 1. Har sprungit in 3 pinnar i hoppklass 1 och 2 pinnar i agilityklass 1.

Annette Eriksson med Pepsi, MAS, som tävlar i i Hoppklass 2 och i Agilityklass 1

Ingrid Rinnbäck med Molle, Bichon Havanaise, tävlar i Blåbärsklass